Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη του «Ρουβίκωνα» για ζημιές σε κατάστημα στη Νέα Ιωνία

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής στελέχη της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας. Ανάμεσα στους τέσσερις συλληφθέντες είναι και ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα».

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται ότι προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε κατάστημα στην Νέα Ιωνία λίγη ώρα πριν την αντιφασιστική συναυλία.

Από βίντεο οι αρχές ταυτοποίησαν τα μέλη του «Ρουβίκωνα», τα οποία αποχώρησαν από το κατάστημα, στο οποίο προκάλεσαν τις φθορές, με μηχανάκια τα οποία εγκατέλειψαν λίγη ώρα αργότερα σταθμεύοντας τα σε ένα συγκεκριμένο σημείο για να παραβρεθούν, όπως και οι ίδιοι αναφέρουν, στην αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο.

Όταν επέστρεψαν για να παραλάβουν τα μηχανάκια τους διαπίστωσαν ότι γερανός της Τροχαίας τα είχε παραλάβει.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, δεκαπέντε άτομα, αφού στάθμευσαν δίκυκλα οχήματα σε περιοχή της Νέας Ιωνίας, κατευθύνθηκαν πεζή στο κατάστημα όπου έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, προκάλεσαν φθορές με τα χέρια τους και πτυσσόμενο γκλοπ που έφερε ο ένας εξ αυτών, ενώ τραυματίστηκαν και δύο άτομα που παρευρίσκονταν στο χώρο.

Οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ζευγάρι έκανε “φύλλο και φτερό” σπίτια σε Πιερία και Λάρισα- Δέκα διαρρήξεις σε τρεις μήνες

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνίασαν συνολικά 10 διαρρήξεις οικιών, που έγιναν από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο του 2023, σε περιοχές της Πιερίας και της Λάρισα...

Φόρτωση άρθρων...