Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Συνεχίζεται η αποχή των συμβολαιογράφων μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου

Ελλάδα

Παράταση πήρε η αποχή των συμβολαιογράφων μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, όπως ψηφίστηκε στην τελευταία συνέλευση του Συλλόγου.

Την αποχή από τα καθήκοντά τους είχαν αποφασίσει από τις 20 Νοεμβρίου, αντιδρώντας στον τρόπο με τον οποίο προχωρά η ψηφιοποίηση των συμβολαιογραφικών πράξεων. Πλέον αποφάσισαν να συνεχίσουν την αποχή τους μέχρι τα μέση του Δεκεμβρίου, όταν και θα γίνει νέα συνέλευση για να αποφασιστούν τα επόμενα βήματά τους. Στην ψηφοφορία αποφασίστηκε να συνεχιστεί η αποχή με 315 υπέρ και 95 κατά.

Όπως ανέφεραν στην τελευταία ανακοίνωσή «αποφασίσαμε να απέχουμε γιατί, ενώ είχαμε καθόλα συμφωνήσει, πριν τρεις μέρες δημοσιεύτηκε προκήρυξη ηλεκτρονικού διεθνούς διαγωνισμού, που χρηματοδοτείται από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και έχει ως κύριο του έργου του το ΝΠΔΔ Ελληνικό Κτηματολόγιο, το οποίο εποπτεύεται από το ανωτέρω υπουργείο, κάτι που ανατρέπει όλα όσα είχαμε συμφωνήσει».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ασπρόπυργος: Οδηγός λεωφορείου εταιρείας βίασε υπάλληλο - Στο νοσοκομείο με αιμορραγία το θύμα

Ένα κτηνώδες περιστατικό βιασμού ήλθε στο φως στον Ασπρόπυργο όπου οδηγός λεωφορείου, το οποίο μετέφερε υπάλληλους εταιρείας, βίασε 27χρονη εργαζόμενη η οποία μάλιστα χρειάστηκε να...

Εγκληματική οργάνωση έβαζε στο στόχαστρο ηλικιωμένους σε Αττική και Πελοπόννησο - 4 συλλήψεις

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη απατών, κλοπών ...

Φόρτωση άρθρων...