Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του 17χρονου βοσκού στη Μάνδρα

Ελλάδα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση στη Μάνδρα Αττικής, με τον 17χρονο που βρέθηκε νεκρός με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Μάρτυρας – «κλειδί» θεωρείται ο 14χρονος αδερφός του, καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό.

Ο 17χρονος με τον 14χρονο αδερφό του είχαν πάει να μαζέψουν τα πρόβατα που έχει η οικογένεια. Ο 17χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι περίπου στις 17:00 στη θέση Λούτσα της Μάνδρας Αττικής, από κάποιον περαστικό που ειδοποίησε τις Αρχές.

Κοντά στον 17χρονο βρέθηκαν δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο, αν και ο πατέρας τόνισε στην κατάθεσή του ότι στο σπίτι δεν είχαν καραμπίνα. Τόσο ο 14χρονος, όσο και ο πατέρας των δύο παιδιών, βρίσκονταν όλο το βράδυ της Πέμπτης (03.11.2022) δίνοντας κατάθεση.

Ο 14χρονος φέρεται να δήλωσε ότι ενώ ήταν μαζί με τον 17χρονο αδερφό του, κάποια στιγμή τα παιδιά χάθηκαν μέσα στο δάσος. Μην μπορώντας να εντοπίσει τον 17χρονο αδερφό του, ο 14χρονος φέρεται να γύρισε στο σπίτι.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές είχαν επικεντρωθεί στην αναζήτηση του 14χρονου αδερφού του, ο οποίος εντέλει εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Θεωρείται μάλιστα μάρτυρας -«κλειδί» στην υπόθεση, καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 17χρονο ζωντανό.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι Αρχές εκτιμούν πως είναι θέμα χρόνου η διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα το Σάββατο, λόγω εκδηλώσεων για την Ολυμπιακή Φλόγα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στην Αθήνα λόγω εκδηλώσεων για την παράδοση - παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. ...

Ανησυχία των μετεωρολόγων για την Θεσσαλία - Οι περιοχές που βρίσκονται «στο κόκκινο»

«Καμπανάκι» κρούουν οι μετεωρολόγοι για την κακοκαιρία, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα και πολύ νερό το οποίο αναμένεται να πέσει τις επόμενες ώρες....

Φόρτωση άρθρων...