Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

«Καζάνι που βράζει» ο ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογή προέδρου άμεσα ζητά ο Παπαδημούλης

«Δεν μπορεί να μείνει για έξι μήνες έτσι το κόμμα», τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρασκήνιο

Τεταμένο αναμένεται να είναι το κλίμα στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα αρχίσει στις 15:30. Μπορεί να έχει αποφασιστεί να γίνει η εκλογή νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο, ωστόσο στελέχη του κόμματος διαφωνούν με αυτή την επιλογή. 

Να εφαρμοστεί ο οδικός χάρτης, όπως αυτός αποφασίστηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου, ζητά με ανάρτησή του στο Twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Ο @syriza_gr μετά την οδυνηρή ήττα και την παραίτηση @atsipras , δεν μπορεί να μείνει για 6 μήνες χωρίς Πρόεδρο. Για να ασκήσουμε αποτελεσματικά τον ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απαιτείται σοβαρότητα κ ευθύνη. Να βάλουμε όλες κι όλοι το «εμείς» πάνω από τα διάφορα «εγώ»!» ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ζητώντας να «εφαρμοστεί το πλάνο που προτείνει με ευρύτατη πλειοψηφία η Πολ. Γραμματεία. Απόλυτη προτεραιότητα πρέπει να είναι η προετοιμασία για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές». 

«Οι υποψήφιες-οι Πρόεδροι να καταθέσουν Υποψηφιότητα κ πρόταση και να δεσμευτούν για την στήριξη όποιας-ου εκλεγεί», κατέληξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοινή δράση της Ομάδας Streetwork του ΟΚΑΝΑ με ομάδα εθελοντών - Η στήριξη του Γρηγόρη Δημητριάδη

Για ακόμα μια φορά, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρης Δημητριάδης, υποστηρίζει τις δράσεις της Ομάδας Παρέμβασης στο δρόμο-Streetwork του Οργανισμού Κατά των ...

Το στρατηγείο του Γιάννη Κουράκη στο Ηράκλειο

Σε αγώνα σπριντ έχει επιδοθεί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί καθημερινά ...

Φόρτωση άρθρων...