Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφια στο Κιλκίς παραιτήθηκε μόλις ανακοίνωσε ο Τσίπρας τα ψηφοδέλτια

Η βουλευτής Ειρήνη Αγαθοπούλου ήθελε συγκεκριμένο άλλο υποψήφιο στο νομό - Αντιδρούσε στη συμμετοχή του Παύλου Τονικίδη

Ελλάδα

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων στον ΣΥΡΙΖΑ, η  βουλευτής στον νομό Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, ανακοίνωσετην απόσυρσή της από το τοπικό ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Αγαθοπούλου έθετε όρους για την συμμετοχή έτερου υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο του νομού, ο οποίος εμφανίζει έντονη επαγγελματική και κοινωνική του δραστηριότητα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αντίδραση της κ. Αγαθοπούλου σχετίζεται με την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Κιλκίς του Παύλου Τονικίδη, ο οποίος έχει διατελέσει και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου του νομού.

Όπως έδειξε, ωστόσο, η περίπτωση του Βουλευτή, Παύλου Πολάκη στην αντίδρασή του για το ψηφοδέλτιο των Χανίων, αντίστοιχες συμπεριφορές δεν γίνονται αποδεκτές, με την κ. Αγαθοπούλου να θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής κούρσας.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Φόρτωση άρθρων...