Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Τα πρώτα λόγια του μητροκτόνου – Εντοπίστηκε με βρώμικα ρούχα και έναν σουγιά στην τσέπη

Τον μητροκτόνο εντόπισαν ένοικοι πολυκατοικίας που τον πέρασαν για διαρρήκτη – Τι είπε στους αστυνομικούς.

Ελλάδα

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε το πρωί του Σαββάτου ο 24χρονος από τη Θεσσαλονίκη, που σκότωσε τη μητέρα του πριν από 20 ημέρες, όταν ένοικοι πολυκατοικίας τον εντόπισαν να κινείται ύποπτα, τον πέρασαν για διαρρήκτη και κάλεσαν τις Αρχές.

Ο 34χρονος μητροκτόνος από τη Χαλκηδόνα εντοπίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι, βρώμικα ρούχα και ένα σουγιά στην τσέπη του μπουφάν του.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, τους έδωσε αρχικά ψεύτικα στοιχεία αλλά μετά από πιέσεις τους αφού δε βρήκαν ίχνη διάρρηξης σε κανένα διαμέρισμα της πολυκατοικίας, έδωσε τα πραγματικά του στοιχεία. «Εγώ σκότωσα τη μάνα μου» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς όταν μπήκε στο περιπολικό ο 34χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Πώς κατάλαβαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας τον μητροκτόνο

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης, τον πέρασαν για διαρρήκτη και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

«Άκουγα κάτι ήχους στην οικοδομή. Είδα το ασανσέρ να ανεβοκατεβαίνει. Έκανα ένα βήμα προς τα πάνω είδα κάποιον με κουκούλα με απέφυγε. Κατάλαβα κάτι συμβαίνει…. Τον πετύχαμε στο ισόγειο» λέει στον ΑΝΤ1 ο άνδρας που τον εντόπισε.

«Είπε ότι ήταν επίσκεψη σε κάποιο σπίτι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Μιλούσε στο κινητό, είπε ότι είναι άστεγος του είπα δεν γίνεται να είσαι άστεγος με κινητό αφής, τον σταμάτησα εδώ πέρα και καλέσαμε την αστυνομία. Προσπάθησε να φύγει αλλά τον κράτησα» συμπληρώνει.

Αύριο ο 34χρονος μητροκτόνος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Κατερίνης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βόλος: Ψάρεψαν παράνομα χιλιάδες αχινούς

Είχαν βαλθεί να ξεκληρίσουν τον πληθυσμό των αχινών τρεις αλλοδαποί που ψάρεψαν χιλιάδες από την θαλάσσια περιοχή στον οικισμό του Μαράθου στον Δήμο Βόλου, παρ' όλο που θεωρούνται ...

Μενίδι: Τη Δευτέρα απολογείται ο αμετανόητος γυναικοκτόνος -Η κόρη της 40χρονης έχει υποστεί ψυχολογικό σοκ

Ο 50χρονος, ο οποίος δήλωσε αμετανόητος για το έγκλημα, κακοποιούσε συστηματικά την άτυχη γυναίκα, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης.

Εντυπωσιακά πλάνα: Τα ακροβατικά των «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας στον αττικό ουρανό

Αεροπορική επίδειξη στο Παλαιό Φάληρο στο ύψος του Φλοίσβου, από το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας διέσχισαν τον Αττικό ουρανό. Πρόκειται για...

Φόρτωση άρθρων...