Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Τα πρώτα σχόλια των επιτελείων των κομμάτων μετά το exit poll

Ελλάδα

Στελέχη της ΝΔ μετά την ανακοίνωση των exit polls έλεγαν τα εξής συνομιλώντας με δημοσιογράφους:

«Εμείς περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα. Τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτό που ζητούσαμε για καθαρή νίκη με διαφορά φαίνεται να επιτυγχάνεται. Περιμένουμε τα επίσημα».

Το πρώτο σχόλιο μετά την ανακοίνωση του κοινού exit poll είχαμε από πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα των εκλογών 2023.

«Ας περιμένουνε να δούμε τα πρώτα πραγματικά αποτελέσματα, γιατί έχουμε εμπειρία από εκλογικές αναμετρήσεις και γνωρίζουμε ότι τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικά», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Και προσθέτουν: «Η εικόνα που έχουμε είναι ότι 1 στους 3 ερωτηθέντες δεν απαντούσε. Οπότε ας κάνουμε λίγη υπομονή να δούμε τα πρώτα πραγματικά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία στο Μενίδι: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» – Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς

Αμετανόητος δηλώνει ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης μητέρας, που βρέθηκε το πρωί μαχαιρωμένη στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης εντοπί...

ΕΟΔΥ: 4 θάνατοι από κορωνοϊό και 5 διασωληνωμένοι - Ένα σοβαρό κρούσμα γρίπης και ένας θάνατος

Χαμηλή παραμένει η θετικότητα για κορωνοϊό, ενώ παρουσίασε σημαντική μείωση για γρίπη, σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνε...

Φόρτωση άρθρων...