Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ταξί: Απεργία των οδηγών από 4 έως 7 Δεκεμβρίου – Τι ισχύει για την Αθήνα

Ελλάδα
Tags: ταξί

«Φρένο» τραβούν τα ταξί σε όλη τη χώρα από αύριο Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, καθώς οι οδηγοί διαμαρτύρονται για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Διαφοροποιήσεις θα ισχύσουν για την Αθήνα που η προγραμματισμένη απεργία αφορά στο διήμερο 5 και 6 Δεκεμβρίου και στην ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου.

Οι οδηγοί σε όλη τη χώρα θα συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) με δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες.

Τι θα ισχύσει για την Αθήνα

Μικρές διαφοροποιήσεις θα ισχύσουν στην Αθήνα. Το Συνδικάτο Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) έχει αποφασίσει απεργία, για την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Σε απεργία κατεβαίνουν τα ταξί της Αθήνας και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, όταν και αναμένεται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο στη Βουλή.

Στην πρωτεύουσα απεργούν 5 και 6 Δεκεμβρίου, ωστόσο αν το νομοσχέδιο ψηφιστεί την Πέμπτη τότε η απεργία θα συνεχιστεί και την Πέμπτη. Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή αν αλλάξει η ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, θα οριστεί και νέα ημερομηνία απεργίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φόρτωση άρθρων...