Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ταλαιπωρία Μητσοτάκη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης: Ένιωσα ντροπή ως Ελληνας

Ελλάδα

Το τελευταίο διάστημα έχουν επανέλθει οι εντατικοί και συνάμα αυστηροί έλεγχοι στα αεροδρόμια της Γερμανίας ώστε να περιοριστούν οι παράνομες αφίξεις που έχουν εντοπιστεί στο διάστημα Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2017, οι οποίες, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας, ξεπερνούν τις 1.000.

Ακριβώς αυτό το ζήτημα έθιξε  με δηλώσεις του ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Μπρούγκελ «Responsibility to reform Europe».

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Ντράπηκα ως Έλληνας όταν στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με πήγαν σε διαφορετικό χώρο ελέγχου, όπου περίμενα 20 λεπτά για τον έλεγχο διαβατηρίου.»

Σημειώνεται ότι στα γερμανικά αεροδρόμια διενεργούν αυστηρούς ελέγχους για τον περιορισμό των παρανόμων αφίξεων ελέγχοντας τις πτήσεις που προέρχονται από την Ελλάδα υποβάλλοντας σε ταλαιπωρία και πολλούς Ελληνες πολίτες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς θα κινηθούν σήμερα Mετρό, Tραμ και λεωφορεία

Με ειδικά προγράμματα δρομολογίων θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς τη Δευτέρα του Πάσχα. Σήμερα για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Κυριακής και Αργιών. ...

Φόρτωση άρθρων...