Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Ταυτοποιήθηκαν οι «δράκοι» της Κυψέλης - Συνελήφθη ο ένας

Ελλάδα

Τον τρόμο σκόρπισαν για μια ολόκληρη εβδομάδα δύο άνδρες σε μια ολόκληρη γειτονία της Κυψέλης, με απανωτές επιθέσεις σε γυναίκες που βάδιζαν στην οδό Σπετσών.

Ευτυχώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών του ταυτοποίησαν γρήγορα, συνέλαβαν τον έναν από αυτούς και αναζητούν τον δεύτερο. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως οι δράστες δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους και οι επιθέσεις που πραγματοποίησαν σε γυναίκες, στον ίδιο δρόμο, ήταν σύμπτωση.

Πρώτο θύμα ήταν μια γυναίκα από την Πολωνία η οποία επέστρεφε στο σπίτι της μέσω της οδού Σπετσών. Ένας άνδρας με μακριά μαύρα μαλλιά την πλησίασε από πίσω και της επιτέθηκε σεξουαλικά. Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, και η αντίδραση των περιοίκων υποχρέωσαν τον δράστη να τραπεί σε φυγή.

Ενώ οι αστυνομικοί είχαν ξεκινήσει τις έρευνες για την επίθεση αυτή, δύο ακόμη γυναίκες κατήγγειλαν πως άγνωστος άνδρας τους επιτέθηκε, πάλι στην οδό Σπετσών, και τις κακοποίησε χτυπώντας τις με γροθιές. Αρχικά η εκτίμηση ήταν πως επρόκειτο για τον ίδιο δράστη, όμως από τις περιγραφές των θυμάτων και άλλα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάλυση οπτικού υλικού από κάμερες σε ολόκληρη την περιοχή, προέκυψε πως επρόκειτο για δύο διαφορετικούς άνδρες.

Σύντονα οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν τον πρώτο δράστη και τον συνέλαβαν. Πρόκειται για τον άνδρα με τα μακριά μαύρα μαλλιά ο οποίος είναι Αφγανός που βρίσκεται στην χώρα μας βάση αιτήματος για την χορήγηση ασύλου. Το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ορίστηκε ρητή δικάσιμος μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του και αφέθηκε ελεύθερος. Όμως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον κράτησαν γιατί σε βάρος του θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Τώρα αναζητούν και τον δεύτερο δράστη, αυτόν που γρονθοκόπησε τις δύο γυναίκες, ο οποίος επίσης είναι αλλοδαπός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω περιφοράς των Επιταφίων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω της περιφοράς Επιταφίων. Η Αστυνομία στην ανακοίνωση της απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ώ...

Φόρτωση άρθρων...