Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Τέλη κυκλοφορίας: Ποια η επιβάρυνση στην εξόφληση από τα γκισέ των τραπεζών

Ελλάδα

Πάνω από έξι εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων θα κληθούν να βάλουν το «χέρι» στη τσέπη για να τα πληρώσουν έως τέλος Δεκεμβρίου, ώστε να γλιτώσουν τα πρόστιμα.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέλη κυκλοφορίας παρά τις όποιες υποσχέσεις αλλά και εξαγγελίες του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης για αλλαγές δεν έχουν καμία διαφορά με πέρυσι.

Οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν ακριβώς τα ίδια τέλη με αυτά που κατέβαλαν τον Δεκέμβριο του 2016, αναφέρει το in.gr.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, δεν πρόκειται να αποσταλούν ειδοποιητήρια στους φορολογούμενους αλλά αυτά θα αναρτηθούν στο taxisnet.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε τους κωδικούς τους είτε απλώς το συνδιασμό του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος και του ΑΦΜ τους.

Στην περίπτωση που κάποιος επιλέξει να πληρώσει στα γκισέ των τραπεζών θα χρεωθεί προμήθεια περίπου 2 ευρώ, καθώς τα έξοδα είσπραξης φόρου βαραίνουν τον φορολογούμενο. Από την άλλη πλευρά, παραμένει δωρεάν η πληρωμή μέσω των εναλλακτικών δικτύων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Θανάσης Τάρτης αποκαλύπτει πότε αναμένει να συλληφθεί ο δολοφόνος της 63χρονης

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι πολίτες όχι μόνο της Χαλκίδας αλλά και όλης της Ελλάδας, την εξέλιξη και την ανατροπή δεδομένων στο θρίλερ που έχει ξεσπάσει μετά την ανακάλυψ...

Βόλος: Ψάρεψαν παράνομα χιλιάδες αχινούς

Είχαν βαλθεί να ξεκληρίσουν τον πληθυσμό των αχινών τρεις αλλοδαποί που ψάρεψαν χιλιάδες από την θαλάσσια περιοχή στον οικισμό του Μαράθου στον Δήμο Βόλου, παρ' όλο που θεωρούνται ...

Φόρτωση άρθρων...