Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ανεστάλη η απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

Τα δρομολόγια δεν θα ξεκινήσουν άμεσα, καθώς απαιτείται χρόνος για να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στη θέση τους. Τι αναφέρουν οι εργαζόμενοι.

Ελλάδα

Την αναστολή της απεργίας σε Mετρό, Hλεκτρικό και Τραμ ανακοίνωσε το Σωματείο Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του Σωματείου Εργαζομένων: «Αφού η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ προσέφυγε χθες στη δικαιοσύνη κατά της απεργίας μας χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, αναγκάστηκε να προσφύγει εκ νέου σήμερα με νέα αγωγή.

Έτσι μετά την απόφαση του δικαστηρίου που εκδίκασε την σημερινή νέα αγωγή και μας επιδόθηκε τώρα σας ενημερώνουμε ότι η 24ωρη απεργία για σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου αναστέλλεται».

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, τα δρομολόγια δεν θα ξεκινήσουν άμεσα, καθώς απαιτείται χρόνος για να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στη θέση τους.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε αποφασιστεί ότι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού (Γραμμές 1,2 και 3) θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι όλη την ημέρα, ενώ το Τραμ κινούταν μέχρι και τις 13:30.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...