Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Τέμπη: Ανασύρθηκαν 7 απανθρακωμένες σοροί από το βαγόνι του εστιατορίου

Ο τραγικός αριθμός των νεκρών από το μοιραίο δυστύχημα με τη σύγκρουση των τρένων στη Λάρισα ανεβαίνει διαρκώς καθώς σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική ανέρχεται σε 46 αν και πηγές από την Πολιτική Προστασία η οποία καταμετρά και άτομα που κατέληξαν σε νοσοκομεία κάνουν λόγο για 47 νεκρούς.

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής στην επίσημη ενημέρωση που έγινε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης, οι διασώστες ανέσυραν από το πρωί επτά απανθρακωμένες σορούς από το βαγόνιο-εστιατόριο του μοιραίου επιβατικού τρένου Intercity 62.

Σύμφωνα με τον ίδιο «οι ενέργειες επικεντρώνονται στο βαγόνι-εστιατόριο που είχε καταπλακωθεί από το βαγόνι της δεύτερης θέσης» και η εκτίμηση είναι ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχει ολοκληρωθεί η απομάκρυνσή του.

«Γίνεται, απομάκρυνση του επιβατικού βαγονιού που βρίσκεται από πάνω, και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί απομάκρυνση του συμπιεσμένου και σε σχήμα «Γ» βαγονιού - εστιατορίου. Για τη συνέχιση της επιχείρησης έρευνας και απεγκλωβισμού, θα πρέπει να γίνουν κοπές μετάλλων με ειδικά μηχανήματα και τμηματική αφαίρεση των μεταλλικών στοιχείων τους. Εκτιμάται, ότι μέχρι το μεσημέρι, θα ολοκληρωθεί η απομάκρυνση του εν λόγω βαγονιού» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ίλιον: Αρπαγή 4 παιδιών με απειλές και μαχαίρι από τη μητέρα τους - «Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο»

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση αρπαγής 4 παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Γιαννόπουλος,...

Παγκράτι: Ληστεία με πριόνι σε περίπτερο - Ο υπάλληλος παραιτήθηκε μετά το σοκ (βίντεο)

Στόχος ληστείας έγινε πριν από δύο ημέρες περίπετρο στο Παγκράτι με τον δράστη να απειλεί τον υπάλληλο με πριόνι που κρατούσε στα χέρια του. Όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα ...

Φόρτωση άρθρων...