Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Τέμπη: Αποσωληνώθηκε ένας τραυματίας - Πέντε τραυματίες σε ΜΕΘ

Ελλάδα

Αποσωληνώθηκε σήμερα ένας από τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Συγκεκριμένα, σήμερα αποσωληνώθηκε ο 22χρονος που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και θα εξέλθει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Την ίδια ώρα, πέντε είναι οι τραυματίες που παραμένουν σε ΜΕΘ και εννιά ασθενείς βρίσκονται σε απλή νοσηλεία, όλοι στο νοσοκομείο της Λάρισας, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. 

Την Παρασκευή δύο άτομα βγήκαν από τις ΜΕΘ και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Οι γιατροί φαίνεται πως είναι αισιόδοξοι και ευελπιστούν πως τα δύο παιδιά θα πάρουν εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, τα υπόλοιπα τέσσερις άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε ΜΕΘ στα νοσοκομεία της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης με όλους να ελπίζουν για μια θετική εξέλιξη.

14 οι τραυματίες που νοσηλεύονται

Δεκατέσσερις παραμένουν οι τραυματισμένοι που νοσηλεύονται στα δυο νοσοκομεία Λάρισας και στα δύο της Θεσσαλονίκης από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Επτά από αυτούς σε ΜΕΘ, τέσσερις έχουν διασωληνωθεί.

Αυτό μετέδωσε η ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι σε πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του φοιτητή από το Βόλο. Ο 20χρονος, Γεράσιμος - Ιάσονας δίνει μάχη για τη ζωή του. Από το πλευρό του δεν φεύγουν οι γιατροί, ούτε η οικογένειά του.

Επίσης, η αγωνία είναι μεγάλη για την οικογένεια που αναζητά την 23χρονη κόρη της, τη φοιτήτρια που ταξίδευε στο μοιραίο τρένο μαζί με τους φίλους της.
Από ό,τι έχει περισυλλεγεί από το σημείο του δυστυχήματος τίποτα δεν ταυτίζεται με το DNA που έχουν δώσει οι συγγενείς της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα: Δύο μηχανές παρέσυραν τελικά την 72χρονη – Αναζητείται ο αναβάτης που την εγκατέλειψε

Περιπλέκεται η υπόθεση της θανάσιμης παράσυρσης μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Βούλα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά η γυναίκα παρασύρθηκε από άλλη μηχανή. Μάλιστα, όπως ...

Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους Νίκος Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, ...

Φόρτωση άρθρων...