Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Τέμπη: «Δεν ξέρω πού έβαλα το τρένο, δεν θυμάμαι», τα πρώτα λόγια του σταθμάρχη μετά τη σύγκρουση

Ο 59χρονος επικοινώνησε αμέσως με τον συνάδελφό του από τον σταθμό των Παλαιοφαρσάλων

Ελλάδα

«Δεν ξέρω πού έβαλα το τρένο, δεν θυμάμαι», φέρεται να είπε ο σταθμάρχης μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, την ώρα που συνεχώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για την τραγωδία.

Η δημοσιογράφος του STAR, Κατερίνα Ρίστα μετέδωσε αποκλειστικές πληροφορίες για τις πρώτες κινήσεις κι αντιδράσεις του σταθμάρχη αμέσως μετά τη σύγκρουση των τρένων. «Έχω σύγκρουση», φέρεται να λέει ο σταθμάρχης στον σταθμάρχη των Παλαιοφαρσάλων, ο οποίος του είπε «Τι έκανες;», με τον κατηγορούμενο σταθμάρχη να απάντά: «Δεν ξέρω πού έβαλα το τρένο, δεν θυμάμαι». Ο σταθμάρχης των Παλαιοφαρσάλων, ο οποίος έχει 30 χρόνια εμπειρίας στο επάγγελμα, κοίταξε αμέσως τον πίνακα κι είδε ότι το κλειδί ήταν γυρισμένο κι αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβη. 

Πολύωρη η απολογία του σταθμάρχη στον ανακριτή

Συνεχίζεται η πολύωρη απολογία του μοιραίου σταθμάρχη, αφού σήμερα είχε σταματήσει για λίγη ώρα, εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος.

Ο σταθμάρχης προσήλθε στον ανακριτή περίπου στις 09:30 το πρωί της Κυριακής, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Χθες ο συνήγορός του ζήτησε νέα προθεσμία, υποστηρίζοντας πως «υπήρξαν νέα στοιχεία». Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διατάραξη ασφαλείας των συγκοινωνιών αλλά για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, και σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι 51 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

Ένοχοι κρίθηκαν 51 εκ των 60 κατηγορουμένων, που είχαν συλληφθεί οι περισσότεροι εξ αυτών στη μεγάλη επιχείρηση, που είχε κάνει η Αστυνομία στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστη...

Φόρτωση άρθρων...