Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Τέμπη: Σταθμάρχης και μηχανοδηγός γνώριζαν πως η κίνηση γινόταν σε διπλή γραμμή (Video)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Έγγραφο-ντοκουμέντο δείχνει ότι και ο σταθμάρχης της Λάρισας και ο άτυχος μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας γνώριζαν πως η κίνηση γινόταν από διπλή γραμμή.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται όλο και περισσότερα στοιχεία για τα αίτια που οδήγησαν στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Αυτή τη φορά, ένα έγγραφο αποκαλύπτει πως ο σταθμάρχης της Λάρισας και ο άτυχος μηχανοδηγός της επιβατικής αμαξοστοιχίας γνώριζαν πως η κίνηση γινόταν σε διπλή γραμμή.

Συγκεκριμένα, στις 28 Φεβρουαρίου και ώρα 21:48, η αμαξοστοιχία 63 αναχωρεί από Νέους Πόρους προς Λάρισα με γραμμή καθόδου.

Στις 28 Φεβρουαρίου και ώρα 21:50, η αμαξοστοιχία 93506 αναχωρεί από Λάρισα προς Νέους Πόρους με γραμμή ανόδου και διάρκεια διαδρομής 22 λεπτά.

Οι δύο αμαξοστοιχίες συναντήθηκαν στα Τέμπη.

Στις 23:04, η αμαξοστοιχία 62 αναχωρεί από Λάρισα προς Νέους Πόρους και ξεκινά στη γραμμή ανόδου.

Στην διαγώνιο 118 μπαίνει στη γραμμή καθόδου.

Στις 23:21, γίνεται η μετωπική σύγκρουση με εμπορική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Προ των πυλών νέα κακοκαιρία με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

Λίγες ώρες ακόμα με καλό καιρό, καθώς από το απόγευμα της Τετάρτης και έπειτα, το σκηνικό αλλάζει και έρχεται ένας πιο φθινοπωρινός καιρός, ο οποίος, μάλιστα, θα κρατήσει για μέρες...

Λάρισα: Υπό κράτηση άνδρας που μαχαίρωσε τον αδελφό του, ένα φίλο του και ένα αγοράκι

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον Ανακριτή, ο 41χρονος Λαρισαίος σε βάρος του οποίου από την αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρω...

Κλειστά τα καταστήματα λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς - Ποια λειτουργούν

Κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα Τρίτη του Πάσχα -λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς- τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, ωστόσο κάποια καταστήματα θα είναι κ...

Φόρτωση άρθρων...