Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Τραγωδία στα Τέμπη: Κλίμα συγκίνησης στο τρισάγιο για τα θύματα (Photos)

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το τρισάγιο για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Το τρισάγιο τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών, όπου συγκρούστηκαν τα δύο τρένα. 

Δεκάδες οι πολίτες έφθασαν με πούλμαν στα Τέμπη από τη Λάρισα, ενώ, σύμφωνα με το thesstoday, στο σημείο βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο δήμαρχος Λαρισαίων και άλλοι τοπικοί φορείς.

Ακόμα, στο τρισάγιο βρέθηκαν και αυτοί που από την πρώτη στιγμή επιχείρησαν στα συντρίμμια για να σώσουν ανθρώπινες ζωές, οι διασώστες που έδωσαν την ψυχή τους για πάρα πολλές ημέρες και ειδικά τις πρώτες κρίσιμες ώρες.

Το κλίμα είναι πένθιμο, ενώ σιγή επικρατεί στον χώρο. Κάποιοι άνθρωποι λύγισαν, καθώς για εκείνους, ειδικά όσους έχασαν τα παιδιά τους, δεν υπάρχει καμία παρηγοριά για να απαλύνει τον πόνο τους.

Έχουν ξυπνήσει μνήμες στην περιοχή, καθώς ένας από τους ιερείς είναι και ο πατήρ Πορφύριος, ο άνθρωπος ο οποίος έζησε και τις τραγωδίες το 1999 στα Τέμπη με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και το 2003 στο Μακρυχώρι.

Τραγωδία στα Τέμπη: Κλίμα συγκίνησης στο τρισάγιο για τα θύματα
Τραγωδία στα Τέμπη: Κλίμα συγκίνησης στο τρισάγιο για τα θύματα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φεύγουν οι πρώτοι εκδρομείς του Πάσχα: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια και τις Εθνικές Οδούς

Ξεκίνησε η αναχώρηση των εκδρομέων ενόψει του Πάσχα. Οι πρώτοι εκδρομείς αναχωρούν σήμερα, Σάββατο του Λαζάρου. Στο λιμάνι του Πειραιά από το πρωί επικρατεί το αδιαχώρητο. Την Π...

Φόρτωση άρθρων...