Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Τέμπη: Ορίστηκαν οι νέοι εφέτες ανακριτές που θα διερευνήσουν τα αίτια του δυστυχήματος

Ορίστηκαν οι εφέτες ανακριτές που θα «τρέξουν» από εδώ και πέρα την ανάκριση για την πολύνεκρη τραγωδία με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, ομόφωνα η Ολομέλεια Εφετών Λάρισας όρισε ως τακτικό ανακριτή τον Σωτήρη Μπακαίμη και αναπληρώτρια τη Σοφία Λυμπεριάδου.

Πρόκειται για έμπειρους δικαστικούς λειτουργούς με νομική κατάρτιση οι οποίοι αναμένεται να ρίξουν «φως» στα αίτια της τραγωδίας και να αποδώσουν ποινικές ευθύνες στους υπαιτίους.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας Εφετών Λάρισας, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Σταμάτης Δασκαλόπουλος, ο οποίος υπέβαλε και το σχετικό αίτημα, επιχειρηματολόγησε υπέρ του ορισμού έμπειρων δικαστικών λειτουργών για τις ανακρίσεις για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μάτι: Πώς τα 111 χρόνια φυλάκισης έγιναν 5 εξαγοράσιμα – Ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο οι καταδικασθέντες

Το δικαστήριο κατέληξε σε απόφαση και καταδίκασε έξι άτομα σε ποινές φυλάκισης. Ωστόσο, ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των νεκρών, και όχι μόνο, καθώς οι καταδι...

Αίρονται και τα τελευταία μέτρα κατά της Covid-19 που παρέμεναν σε ισχύ σε δομές Υγείας

Αίρονται και τα τελευταία μέτρα κατά της Covid-19 που παρέμεναν σε ισχύ σε δομές Υγείας και κλειστές δομές κοινωνικής φροντίδας, μετά από απόφαση της 3ης Εθνικής Επιτροπής Αντιμετώ...

Φόρτωση άρθρων...