Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: Η νοσηλεύτρια που τέθηκε σε αργία κινείται νομικά

Ελλάδα

Η υπόθεση του Θεόδωρου Νεμουτιάνου στην Πάτρα έχει προκαλέσει σοκ. Ο 49χρονος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ κατευθύνονταν μέσω της μικρής περιμετρικής, από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

«Εμείς δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, πλέον αναλαμβάνει ο δικηγόρος μας», ανέφερε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο αδελφός του 49χρονου.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ήδη δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής στην προκαταρκτική εξέταση που έχει ξεκινήσει η Εισαγγελία Πατρών αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του θανάτου του άτυχου άνδρα. 

Στην προκαταρκτική καταθέτουν γιατροί, νοσηλευτές, πιθανόν ο ιδιώτης γιατρός στον οποίον είχε απευθυνθεί ο Θεόδωρος Νεμουτιάνος πριν αναγκαστεί λόγω των έντονων πόνων να μεταβεί μεσάνυχτα στο νοσοκομείο, αλλά και συγγενείς. 

Η οικογένεια θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα της προκαταρκτικής ώστε να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειές της. Είναι βέβαιο ότι θα κατατεθούν και αγωγές.

Κινείται νομικά η νοσηλεύτρια

Την ίδια ώρα, η νοσηλεύτρια που ετέθη σε αργία αναμένεται να κινηθεί νομικά. Σύμφωνα με το περιβάλλον της και ανεξάρτητα από την τραγωδία με τον 49χρονο, «επρόκειτο για ένα συνηθισμένο περιστατικό ενός περιπατητικού ασθενή, ο οποίος της ανέφερε πως είχε προηγουμένως επισκεφθεί ιδιώτη γιατρό γι’ αυτό και του είπε να πάει στο εφημερεύον νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κολωνός: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή σε δίκη 18 νέων κατηγορουμένων για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης

Την παραπομπή σε δίκη όλων των κατηγορουμένων για τη δεύτερη δικογραφία που αφορά στη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό, ζητεί ο εισαγγελέας Χρήστος Ντζούρας, με πρ...

Φόρτωση άρθρων...