Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Θάνατος Ζακ Κωστόπουλου: Αποφυλακίζεται ο μεσίτης

Ανατροπή υπήρξε στην απόφαση που είχε εκδοθεί στις 3 Μαΐου για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, τον Σεπτέμβριο του 2018 στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά από δύο μήνες, έγινε δεκτό το αίτημα αναστολής της ποινής για τον μεσίτη, ο οποίος- όπως και ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου- είχε καταδικαστεί σε δέκα χρόνια κάθειρξη.

Οι συνήγοροι του μεσίτη, Ιωάννης Γλύκας και Ορφέας Φίλος, ανακοίνωσαν ότι έγινε δεκτό το αίτημα αναστολής της ποινής και θα αποφυλακιστεί έως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

«Η Δικαιοσύνη ανεπηρέαστη δέχτηκε την αίτηση αναστολής του αιτούντος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρέωσης εμφανίσεως εντός του πρώτου πενθημέρου εκάστου μηνός και του έδωσε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο ελεύθερος όταν αυτό προσδιοριστεί», αναφέρουν οι δικηγόροι του μεσίτη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεαματική άυξηση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες - Τι είναι ο υποτροπικός αεροχείμαρρος που φέρνει 35άρια

Ένα κύμα ζέστης πρόκειται να περάσει από τη χώρα τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό. «Γενικότερα θα ανέβει η θερμοκρασία ήδη από τη...

Φόρτωση άρθρων...