Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Τhe Enterprise Tour Golf Event

Ένα Τουρνουά Γκόλφ το οποίο απευθύνεται στα στελέχη της ναυτιλιακής, βιομηχανικής, κατασκευαστικής και της επιχειρηματικής εν γένει κοινότητας. Μια διοργάνωση της Golf Events 18 σε συνεργασία με την + Κ Developments Karampatsos υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, η οποία στηρίζει το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο πρώτος αγώνας του «The Enterprise Tour Golf Event» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Μαΐου 2022 στο γήπεδο Γκολφ Γλυφάδας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Κατά την διάρκεια του 1ου «Τhe Enterprise Tour Golf Event», περισσότερα από 100 διακεκριμένα στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας της Ελλάδας θα σχηματίσουν ομάδες των τεσσάρων ατόμων και θα αγωνιστούν διεκδικώντας τη νίκη και ένα από τα πολλά challenges και βραβεία του αγώνα, ενισχύοντας παράλληλα το φιλανθρωπικό έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Επιπλέον, το βράδυ του Gala dinner, συμμετέχοντες και καλεσμένοι που υπολογίζονται να είναι περίπου 500, θα έχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ θα μοιραστούν περισσότερα από 100 δώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

μαζι για το παιδι

 

mazi

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

Φόρτωση άρθρων...