Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Εμβολιασμοί: Άνοιξαν 270.000 νέα ραντεβού – Tι θα ισχύει για το Moderna

Ελλάδα

Επιπλέον 270.000 νέα ραντεβού για εμβολιασμό παιδιών άνω των 12 ετών άνοιξαν στο πλαίσιο του σχεδίου «Επιχείρηση Ελευθερία» για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γ.γ. πρωτοβάθμιας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

«Ανοίξαμε επιπλέον 270.000 νέα ραντεβού για εμβολιασμό (για τους 12 και άνω) για πρώτη και τρίτη δόση σε όλη τη χώρα για τις επόμενες 10 ημέρες» ανέφερε σχετικά στην ανάρτησή του.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης είπε ότι «θα δοθούν ακόμη περισσότερες εμβολιαστικές γραμμές και για παιδιά και για ενήλικες».

«Να πω επίσης σε όσους θέλουν να κάνουν Moderna- γιατί υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας που θέλουν Moderna- ότι θα ανοίξουν Moderna σε όλη την Ελλάδα κάθε Κυριακή και θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού» είπε η κ. Γκάγκα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Συναγερμός σήμανε στη Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα σε χαμηλή βλάστηση στο Σοφό Ασπροπύργου Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκε μεγάλ...

Ποια καταστήματα είναι κλειστά τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα - Ποια λειτουργούν

Ανοιχτά είναι σήμερα Δευτέρα του Πάσχα τα ζαχαροπλαστεία, τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι και τα βενζινάδικα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη (λόγω μεταφοράς του εορτασμού της Πρωτομαγιάς) ...

Φόρτωση άρθρων...