Δευτέρα
18 Μαΐου 2026

Θέμος: Εδινε σκληρή μάχη με μια σπάνια κι επιθετική μορφή καρκίνου

Ελλάδα

Άνιση μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου που ήταν δύσκολο να καταπολεμηθεί, έδινε ο Θέμος Αναστασιάδης τα τελευταία δύο χρόνια.

Μένοντας μόνιμα στην Ελβετία, δεν επισκεπτόταν την Ελλάδα τον τελευταίο καιρό ακριβώς λόγω της μάχης που έδινε για τη ζωή του.

Είχε διαγνωστεί η ασθένεια τον Σεπτέμβριο του 2017. Η πρώτη μάχη δόθηκε στην Ζυρίχη της Ελβετίας και στη συνέχεια πήγε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο εξειδικευμένες κλινικές του κόσμου: Στην διάσημη κλινική Dana Farber της Βοστώνης.

Εκεί, ο Θέμος Αναστασιάδη, υποβλήθηκε σε εντατική και επιθετική θεραπεία. Παρόλα αυτά, στάθηκε όρθιος και ο οργανισμός του κατάφερε και την άντεξε.

Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα, ο καρκίνος επανεμφανίστηκε. Το τελευταίο πεντάμηνο η υγεία του επιδεινώνονταν διαρκώς και το τελευταίο δίμηνο, χειροτέρεψε θεαματικά.

Πριν από λίγες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του από τη Ζυρίχη που τον έδειχναν καταβεβλημένο από την ασθένεια.

Ο οργανισμός του δεν άντεξε και την Τρίτη άφησε την τελευταία του πνοή. Η κηδεία του θα γίνει στην Κηφισιά, μάλλον την ερχόμενη Κυριακή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χανιά: 47χρονος φέρεται να χτυπούσε τον γιο του με ποσοστό αναπηρίας 79% και να τον κλείδωνε σε αποθήκη

Μια σοβαρή υπόθεση ερευνούν οι Αρχές στα Χανιά, καθώς ένα 16χρονο παιδί που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού με ποσοστό αναπηρίας 79% φέρεται να είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας. ...

Φόρτωση άρθρων...