Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στο 2ο προσυνέδριο της ΝΔ στην Πάτρα (Video)

Ελλάδα

Παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη, άρχισαν οι εργασίες του 2ου Προσυνεδρίου του Κόμματος στην Πάτρα.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο χώρο της πολιτικής εκδήλωσης λίγο πριν τις 11 το πρωί όπου μέλη και στελέχη του κόμματος τον υποδέχθηκαν θερμά.

Το 2ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είναι αφιερωμένο στους νέους. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να παρουσιάσει βασικές πτυχές της συνολικής μεταρρύθμισης που επεξεργάζεται για τη νέα γενιά.

Στη διάρκεια του Προσυνεδρίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει βασικές πτυχές της συνολικής μεταρρύθμισης που επεξεργάζεται η Νέα Δημοκρατία για τη νέα γενιά.

Aλλαγές που σχεδιάζει σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, από την προσχολική αγωγή μέχρι την Ανώτατη Εκπαίδευση. Αλλά και κίνητρα που θα προσφέρει στους νέους που έφυγαν στο εξωτερικό για την επιστροφή τους στην Ελλάδα και την αναστροφή του θλιβερού φαινομένου του brain drain, που αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες πληγές της χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία έχει αποφασίσει να θέσει οριστικό τέλος στους διαρκείς πειραματισμούς που έγιναν στο εκπαιδευτικό σύστημα και κατεξοχήν συνεχίζονται με τις πρόχειρες και ανερμάτιστες παρεμβάσεις των τριών (!) Υπουργών Παιδείας που… πρόλαβε και άλλαξε ο κ. Αλ. Τσίπρας μέσα σε μόλις δύο χρόνια.

ΠΗΓΗ: http://tempo24.news

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΥΠΕΞ για τη λειτουργία της Μονής της Χώρας ως τζαμί: Πρόκληση για τη διεθνή κοινότητα

«Πρόκληση για τη διεθνή κοινότητα» χαρακτηρίζει το υπουργείο Εξωτερικών την απόφαση της Άγκυρας να λειτουργήσει ως τζαμί τη Μονή της Χώρας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ελληνικό...

Φόρτωση άρθρων...