Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: 21χρονο Έλληνα «δείχνουν» ως δράστη οι συλληφθέντες

Πήραν προθεσμία από την ανακρίτρια οι οκτώ συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ελλάδα

Νέες εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση δολοφονία του 19χρονου φοιτητή, Άλκη Καμπανού, στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες «δείχνουν» ως δράστη της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη έναν 21χρονο Έλληνα. Aυτό αναμένεται να προκύψει και από τα ευρήματα, καθώς στο δρεπάνι έχει βρεθεί γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα.

Ο 21χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ δεν υπήρχε στη βάση δεδομένων της Αστυνομίας, καθώς δεν ήταν σεσημασμένος.

Με εισαγγελική παραγγελία θα ληφθούν δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό τα οποία θα αποσταλούν στα ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας. Έπειτα θα συγκριθούν με το υλικό που βρέθηκε στο φονικό όπλο, προκειμένου ώστε να ταυτοποιηθεί και επιστημονικά ότι ο 21χρονος ήταν ο δράστης της δολοφονίας του Άλκη.

Ο 21χρονος βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως και ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη πρώτος, έτσι και οι υπόλοιποι συλληφθέντες «δείχνουν» τον 21χρονο ως τον δράστη.

Πάντως, ο 21χρονος αρνείται τις κατηγορίες. Για τον 23χρονο Αλβανό οι υπόλοιποι συλληφθέντες είπαν ότι δεν κατέβηκε καθόλου από το αυτοκίνητο.

Στο μεταξύ ο ένας από τους εμπλεκομένους στην επίθεση έχει διαφύγει στην Αλβανία μετά τη σύλληψη του 23χρονου.

Ο δεύτερος που διαφεύγει της σύλληψης βρίσκεται στην Αθήνα και αναζητείται, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οκτώ συλληφθέντες είναι επτά Έλληνες και ένας Αλβανός.

Πήραν προθεσμία από την Ανακρίτρια οι οκτώ συλληφθέντες

Προθεσμία για να απολογηθούν τμηματικά από την Τετάρτη έως την Παρασκευή, έλαβαν από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, οι οκτώ συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Σύμφωνα με το ένταλμα που εκδόθηκε εις βάρος του, σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθησαν χθες, διώκονται -μεταξύ άλλων- για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Μετά την προθεσμία που έλαβαν επιστρέφουν στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Την πόρτα της ίδιας ανακρίτριας θα περάσει από στιγμή σε στιγμή προκειμένου να απολογηθεί ο 23χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που είχε συλληφθεί πρώτος, λίγες ώρες μετά το φονικό.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έγκλημα στη Χαλκίδα: 63χρονη εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της - Τη μαχαίρωσαν και την έριξαν από τις σκάλες

Θρίλερ εκτυλίσσεται στη Χαλκίδα με την υπόθεση δολοφονίας μίας 63χρονης γυναίκας στο σπίτι της στη Χαλκίδα. Η 63χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο ισόγειο, με τουλάχιστον πέντε μαχαιριές ...

Φόρτωση άρθρων...