Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: 5χρονο κορίτσι έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας (Photos)

Πτώση ενός 5χρονου κοριτσιού από μπαλκόνι πολυκατοικίας σημειώθηκε το μεσημέρι στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Το κοριτσάκι έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γιατρός που περνούσε τυχαία από το σημείο, ήταν αυτός που με μαλάξεις κατάφερε να επαναφέρει το παιδάκι, αφού λόγω τις πτώσης του ήταν αναίσθητο στον δρόμο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το κοριτσάκι στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Η κατάσταση της υγείας του μικρού κοριτσιού κρίνεται σοβαρή. 

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως το κοριτσάκι έπεσε από το μπαλκόνι την ώρα που προσπαθούσε να πιάσει μια ομπρέλα. Όπως αναφέρει το thestival, άλλες μαρτυρίες σε τοπικά Μέσα αναφέρουν πως το παιδί κατά την πτώση του έπεσε πάνω στα σχοινιά απλώματος του δευτέρου ορόφου, στη συνέχεια χτύπησε σε δέντρο και κατέληξε στο πεζοδρόμιο και άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως έπεσε πάνω σε έναν ηλικιωμένο πεζό. 

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πτώσης της ανήλικης.

Θεσσαλονίκη: 5χρονο κορίτσι έπεσε από τον μπαλκόνι πολυκατοικίας

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Φόρτωση άρθρων...