Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: 64χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά και τραυμάτισε με μαχαίρι 11χρονη

Σοκ προκαλεί ένα ακόμη περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης παιδιού, με έναν 64χρονο να συλλαμβάνεται για την επίθεση σε ένα 11χρονο κορίτσι, το οποίο επίσης το απείλησε και το τραυμάτισε, στην περιοχή του Κορδελιού, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 64χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου για υπόθεση που αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απειλή σε βάρος νεαρής αλλοδαπής.

Τι κατήγγειλε το παιδί

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν και όπως αναφέρει το thesstoday.gr, ο 64χρονος την 08-04-2024 στην οικία του στο Κορδελιό στη δυτική Θεσσαλονίκη, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της ανήλικης, τους οποίους φιλοξενούσε, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης. Συγκεκριμένα την θώπευσε, ενώ στη συνέχεια την απείλησε με τη χρήση μαχαιριού προκειμένου να μην αναφέρει το περιστατικό και την τραυμάτισε στο πόδι.

Επιπλέον, την 10-04-2024 βρισκόμενος εκ νέου μόνος με την ανήλικη εντός της οικίας του, την πλησίασε κάνοντας της άσεμνες προτάσεις, με την παθούσα να τρέπεται σε φυγή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ζευγάρι έκανε “φύλλο και φτερό” σπίτια σε Πιερία και Λάρισα- Δέκα διαρρήξεις σε τρεις μήνες

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνίασαν συνολικά 10 διαρρήξεις οικιών, που έγιναν από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο του 2023, σε περιοχές της Πιερίας και της Λάρισα...

Απίστευτο περιστατικό στην Κέρκυρα: Αντιδήμαρχος έριξε κατά λάθος τον μπότη στο κεφάλι γυναίκας

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κέρκυρα κατά την διάρκεια του εθίμου των Μπότηδων. Νεαρή κοπέλα που δεν είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας για την ρίψη που θα...

Φόρτωση άρθρων...