Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο Ρώσοι που διατάραξαν την ασφάλεια πτήσης

Ποινική δίωξη για σειρά πλημμελημάτων ασκήθηκε στους δύο υπηκόους Ρωσίας 39 και 49 ετών οι οποίοι είχαν συλληφθεί τις πρώτες πρωινές ώρες επειδή διατάραξαν την ασφάλεια πτήσης από το Μάντσεστερ της Αγγλίας προς το Ντάλαμαν της Τουρκίας.

Δικάσιμος ορίστηκε για το Νοέμβριο και οι δύο άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά θα παραμείνουν στην Ελλάδα λίγες ώρες ακόμη μέχρι να διευθετηθεί το θέμα της βίζας τους και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Τουρκία.

Οι δύο Ρώσοι κατά τη διάρκεια πτήσης έχοντας καταναλώσει αλκοόλ επέδειξαν επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα της καμπίνας και στη συνέχεια, λόγω της διατάραξης της ασφάλειας της πτήσης, πραγματοποιήθηκε έκτακτη προσγείωση στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Σε έρευνα του χώρου και συγκεκριμένα στη θέση που κάθονταν, βρέθηκαν άδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Φόρτωση άρθρων...