Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε άντρας στην είσοδο γηπέδου στα Λαγκαδίκια

Ελλάδα

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης στην είσοδο του γηπέδου των Λαγκαδικίων στη Θεσσαλονίκη ένας άντρας. Ο άντρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας, φέροντας τρία τραύματα στο στήθος «από νύσσον και τέμνον όργανο» και κακώσεις στο κεφάλι. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας εντοπίστηκε περίπου στις 9 το πρωί στην είσοδο του γηπέδου από διερχόμενο πολίτη που ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για να ερευνήσει τον χώρο. 

Από τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας προκύπτει ότι το θύμα ήταν μετανάστης που είχε βρει καταφύγιο στα αποδυτήρια του γηπέδου, καθώς δεν διέμενε στη δομή μεταναστών της περιοχής που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με ανθρώπους της περιοχής, ο άντρας διέμενε εκεί τα τελευταία δύο χρόνια και ήταν γνωστός στο χωριό. Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Έρευνες σε δομή μεταναστών 

Έρευνες σε δομή μεταναστών στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης διενεργούν αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη της δολοφονίας του μετανάστη.

Το θύμα της επίθεσης, διέμενε για αρκετούς μήνες στη δομή μεταναστών στα Λαγκαδίκια. Ωστόσο, πριν από λίγες εβδομάδες του είχε απαγορευτεί η είσοδος στη δομή καθώς παρενοχλούσε γυναίκες, διαπληκτιζόταν με άνδρες ενώ είχε ελεγχθεί και για περιπτώσεις κλοπών.

Οι ύποπτοι για τη δολοφονία του αλλοδαπού, είναι αρκετοί αφού φαίνεται ότι δεν είχε καλές σχέσεις με την πλειοψηφία των διαβιούντων στη δομή. Αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων αναζητούν ευρήματα ώστε να φτάσουν στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ίλιον: Αρπαγή 4 παιδιών με απειλές και μαχαίρι από τη μητέρα τους - «Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο»

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση αρπαγής 4 παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Γιαννόπουλος,...

Κυψέλη: Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού με το τζιπ που χτυπούσε διαδοχικά σταθμευμένα οχήματα (βίντεο)

Τρελή πορεία ακολούθησε ο μεθυσμένος οδηγός ενός τζιπ μέρα μεσημέρι στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός προσπάθησε να μπει με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Κεφαλληνίας στην...

Φόρτωση άρθρων...