Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του

Θρίλερ εκτυλίσσεται στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του. Ένα τηλεφώνημα που ανέφερε ότι υπάρχει τραυματισμένο άτομο σε διαμέρισμα στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας.

Άμεσα στο σημείο, στην οδό Σεφέρη, έσπευσαν αστυνομικοί των ομάδων ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ. Μπήκαν στο διαμέρισμα και διαπίστωσαν ότι ένας 46χρονος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Στο διαμέρισμα διαμένει οικογένεια προσφύγων από την Συρία, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 46χρονο τραυματία για να τον μεταφέρει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο γιος του τραυματία ανέφερε ότι ο πατέρας του είχε πάει στο super market και επέστρεψε στο σπίτι τραυματισμένος. Άλλη πηγή αναφέρει ότι προκάλεσε ο ίδιος το τραύμα στο εαυτό του.

Η σύζυγος και ο γιος του 46χρονου προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να δώσουν λεπτομέρειες για το συμβάν.

Στη Σταυρούπολη σημειώθηκε το πρωί επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών. Μάλιστα, τραυματίστηκε ένα άτομο, σύμφωνα με το voria.gr.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φαντασμαγορικό Πάσχα στην Κέρκυρα - Οι μελωδίες των φιλαρμονικών και το σπάσιμο των μπότηδων

Πλήθος κόσμου, ντόπιων και επισκεπτών, κατέκλυσε την Κέρκυρα για το φετινό Πάσχα, γεμίζοντας ασφυκτικά τα σοκάκια και τις πλατείες του νησιού. Η θρησκευτική κατάνυξη κορυφώθηκε το ...

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα στη Σταυρούπολη

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Τσιτσάνη, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Σύμ...

Φόρτωση άρθρων...