Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι έκλεψαν φορτηγό του Δήμου και έκαναν διάρρηξη

Ελλάδα

Έπειτα από πολύωρες αναζητήσεις, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εντόπισαν δυο από τα τρία ανήλικα αγόρια ηλικίας 14 και 15 χρόνων, που ήθελαν να ζήσουν μια περιπέτεια και επιδόθηκαν σε κλοπές στην περιοχή της Χαλκηδόνας στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στο Κιλκίς.

Αρχικά, οι τρεις πιτσιρικάδες έκλεψαν ένα Ι.Χ. φορτηγό της Δημοτικής Υπηρεσίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Χαλκηδόνας και πήγαν με αυτό σε περιοχή του Κιλκίς, όπου διέρρηξαν ένα κατάστημα ψιλικών και άρπαξαν μετρητά ύψους των 7.500 ευρώ, καπνικά είδη αξίας 7.500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Το κλεμμένο φορτηγό βρέθηκε και αποδόθηκε στην υπηρεσία που ανήκει, ενώ σε βάρος των ανηλίκων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, κλοπή και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και σε βάρος των γονέων τους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πέντε ακρωτηριασμοί από βεγγαλικά στην Αττική - Άντρας στα Καλύβια έχασε τα δάχτυλά του, έγιναν και συλλήψεις

Για μία ακόμη το έθιμο της ρίψης κροτίδων, βεγγαλικών και αυτοσχέδιων ειδών πυροτεχνίας το βράδυ της Ανάστασης, προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς στέλνοντας ανθρώπους στο νοσοκομείο...

Σκόπελος: Τραυματίστηκε 63χρονη μετά από πτώση

Τραυματίστηκε μετά από πτώση μια 63χρονη γυναίκα από την Σκόπελο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί από το λιμάνι της Σκοπέλου στο Βόλο, καθώς ήταν επιβεβλημένη η μεταφορά τ...

Φόρτωση άρθρων...