Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Από τις 6 Απριλίου σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο -Αναλυτικά ανά ημέρα

Από την Πέμπτη 6 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Αναλυτικότερα, την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Απριλίου, κάτοικοι και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, μιας και αρχίζει το πασχαλινό ωράριο.

 

Πασχαλινό ωράριο στην αγορά της Θεσσαλονίκης

Ανοιχτά από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα θα είναι τα καταστήματα για τις αγορές την Κυριακή των Βαΐων (9/4), ενώ από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τη μία μετά το μεσημέρι μέχρι τις 7 το βράδυ, ενώ το Μεγάλο Σάββατο από τις 10 το πρωί ως τις 4 μετά το μεσημέρι.

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα 17 Απριλίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Φόρτωση άρθρων...