Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Αρπαγή 30χρονου για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Ελλάδα

Σε λόγους ερωτικής αντιζηλίας φέρεται να αποδίδεται η υπόθεση εκβίασης και απόπειρας απαγωγής με θύμα 30χρονο που εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια, στη Θεσσαλονίκη.

Για εμπλοκή στην υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία πέντε προσώπων και μεταξύ αυτών μιας 26χρονης, η οποία φέρεται να διατηρούσε παλιότερα σχέση με το θύμα.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν τρεις εκ των εμπλεκόμενων ατόμων, με εντολές της 26χρονης, απείλησαν τον 30χρονο ότι θα του ασκήσουν σωματική βία και έβλαψαν την επιχείρησή του, απαιτώντας ύστερα το ποσό των 1.000 ευρώ. Τις ίδιες απειλές επανέλαβαν τηλεφωνικά.

Λίγα 24ωρα αργότερα, οι φερόμενοι ως δράστες έβγαλαν τον 30χρονο από το αυτοκίνητό του και αποπειράθηκαν να τον βάλουν στο δικό τους.

Το θύμα όμως κατάφερε να ξεφύγει και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Έπειτα, ο ίδιος απευθύνθηκε στις Αρχές καταγγέλλοντας τα παραπάνω περιστατικά.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά τις πράξεις της απόπειρας αρπαγής, της εκβίασης, της βαριάς σωματικής βλάβης, της απειλής αλλά και της παράβασης του Νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μάτι: Πώς τα 111 χρόνια φυλάκισης έγιναν 5 εξαγοράσιμα – Ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο οι καταδικασθέντες

Το δικαστήριο κατέληξε σε απόφαση και καταδίκασε έξι άτομα σε ποινές φυλάκισης. Ωστόσο, ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αντιδράσεις των συγγενών των νεκρών, και όχι μόνο, καθώς οι καταδι...

Φόρτωση άρθρων...