Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: «Ας βγουν να πουν μπροστά μου ότι δεν είχα αιμορραγία», λέει η έγκυος που έχασε το μωρό της

Ελλάδα

Μετά το αδιανόητο συμβάν στη Θεσσαλονίκη, η  30χρονη μητέρα, που έχασε το μωρό της επειδή δεν την δέχτηκαν στο «Ιπποκράτειο» παρά το γεγονός ότι ήταν ετοιμόγεννη, εστίασε και πάλι στο ζήτημα της εξοργιστικής αμέλειας. «Ας βγουν κι ας πουν μπροστά μου ότι δεν είχα αιμορραγία» τονίζει η γυναίκα που έχει υποβάλλει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Η νεαρή μητέρα ξέσπασε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha. Περιέγραψε πώς έχασε το μωρό της, μετά την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση στα νοσοκομεία.

Το μωρό γεννήθηκε άσφυγμο και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν, κατέληξε τέσσερις μήνες μετά.

Ωστόσο για το συμβάν το Ιπποκράτειο υποστήριξε τα εξής: «H γυναίκα εξετάστηκε από μαία και γιατρό στην Covid κλινική βάσει πρωτοκόλλου – Δεν έχρηζε άμεσης εισαγωγής».

Η καταγγέλλουσα, ωστόσο, υποστηρίζει ότι στις 07:00 ήταν στο Ιπποκράτειο και στις 07:02 μέσα στην κλινική.

«Επειδή είναι η πρώτη τους άμυνα το θεωρώ φυσιολογικό εν μέρει, αλλά αυτό δεν με καθησυχάζει. Δεν παύει να μου προκαλεί μεγαλύτερη οργή. Ας βγουν κι ας πουν μπροστά μου ότι δεν είχα αιμορραγία» η απάντηση της γυναίκας που έχασε το παιδί της μετά την τοποθέτηση του νοσοκομείου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους όσα καταγγέλλει το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη για την εγκληματική αδιαφορία που κατηγορεί ότι υπέδειξαν οι γιατροί δύο δημόσιων νοσοκομείων της πόλης και είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνει το νεογέννητο παιδί τους.

Το ανδρόγυνο που είναι γονείς δύο παιδιών και προετοιμάζονταν για την στιγμή που θα έρθει στον κόσμο το τρίτο, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου ζητώντας την τιμωρία των υπευθύνων για τον θάνατο του παιδιού τους. Όπως περιγράφει η 30χρονη γυναίκα μιλώντας για τον «Γολγοθά» που πέρασε, όλα ξεκίνησαν στις 26 Φεβρουαρίου, όταν ως ετοιμόγεννη έγκυος μετέβη στο «Ιπποκράτειο» αλλά την έδιωξαν επειδή σε μισή ώρα έληγε η εφημερία του νοσοκομείου και όταν μεταφέρθηκε στο «Παπαγεωργίου» που εφημέρευε μαζί με τον σύζυγό της, δεν την υπέβαλλαν σε επείγουσα καισαρική τομή, με αποτέλεσμα να υποστεί επιπλοκές και να χαθεί η ζωή του νεογέννητου παιδιού της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλακές Χανίων: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος για απόπειρα εισαγωγής κινητών

Ενας 27χρονος υπάλληλος της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Αγιάς Χανίων συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι προσπάθησε να εισαγάγει εντός της φυλακής κινητά τηλέφωνα, αφήνοντάς τα σε ...

Φόρτωση άρθρων...