Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Αυξημένη η κίνηση στις εισόδους της πόλης

Ελλάδα

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των αυτοκινήτων στις εισόδους της Θεσσαλονίκης, λόγω της μαζικής επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, κυρίως όσων εργάζονται από αύριο, Τρίτη.

Μέχρι τις 7 το απόγευμα τα αυτοκίνητα που πέρασαν από όλες τις εισόδους είχαν ξεπεράσει τις 57.000 και ο αριθμός τους διαρκώς αυξάνεται.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα από τη Χαλκιδική προς τη Θεσσαλονίκη, ενώ τα πιο σημαντικά προβλήματα παρατηρούνται στα διόδια των Μαλγάρων, στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, όπου τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Τα νεύρα των οδηγών δοκιμάζονται και οι υπεύθυνοι των διοδίων ανεβάζουν κατά διαστήματα τις μπάρες και επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων, ώστε να υπάρχει αποσυμφόρηση.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εντοπίστηκε ξύλινο σκάφος με μετανάστες στην Κρήτη - Σε εξέλιξη η επιχείρηση διάσωσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην Κρήτη, η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών που επέβαιναν σε ξύλινο σκάφος. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμε...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, γιορτάζουν οι: Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Ιούλιος Γαλάτεια, Γαλατία Φαεινός, Φαεινή

Φόρτωση άρθρων...