Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 31χρονη που μαχαίρωσε τον 33χρονο σύζυγό της

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων ασκήθηκε εις βάρος της 31χρονης γυναίκας, η οποία μαχαίρωσε τον 33χρονο σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη. Η 31χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή.

Ο δικηγόρος του θύματος, Θοδωρής Καραγιάννης, μεταξύ άλλων, δήλωσε τα εξής, σύμφωνα με το grtimes:

«Ο εντολέας μου δέχτηκε επίθεση από την σύζυγό του, με άμεσο στόχο τη θανάτωση του. Αυτό προκύπτει και από τον τρόπο της επίθεσης, από το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και από το γεγονός ότι τον μαχαίρωσε απευθείας στην καρδιά.

Προκύπτει επίσης από μαρτυρικές καταθέσεις, ότι μετά τη μαχαίρια συνέχισε να προσπαθεί να τον εξοντώσει, κυριολεκτικά. Επίσης προκύπτει ότι από τις συνομιλίες που είχε τις προηγούμενες ώρες, ότι το είχε προσχεδιασμένο. Άρα μιλάμε για μια απόπειρα ανθρωποκτονίας που δεν είναι τετελεσμένη καθαρά από εξωγενείς παράγοντες».

Ο δικηγόρος της 31χρονης, Λάζαρος Μηνασίδης ανέφερε ότι το περιστατικό αποδίδεται σε ατύχημα, καθώς όπως είπε, το θύμα έπεσε πάνω στο μαχαίρι που κρατούσε η εντολέας του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές – Προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους

Ήχησε το 112 σε τέσσερις περιοχές, καθώς προβλέπεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες. Πρόκειται για προειδοποιητικό μήνυμα, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται τις ...

Πύργος: Σοβαρή συμπλοκή μαθητών σε σταθμό του ΚΤΕΛ – Στο νοσοκομείο ένας 19χρονος (Photos)

Σοβαρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στον σταθμό του ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα, στον Πύργο. Δύο 19χρονοι λογομάχησαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με...

Φόρτωση άρθρων...