Τετάρτη
24 Δεκεμβρίου 2025

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: «Βοήθησα μόνο στη μεταφορά του πτώματος» λέει ο συνεργός – Αρνείται τα πάντα ο σύντροφός της

Ελλάδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 41χρονης εγκύου από τη Θεσσαλονίκη, η οποία εξαφανίστηκε την Πρωτοχρονιά και σήμερα, Δευτέρα εντοπίστηκε νεκρή στη Χαλκιδική.

Για την υπόθεση προσήχθησαν και ανακρίνονται ως ύποπτοι για τη δολοφονία της 41 ετών εγκύου, ο σύντροφός της κι ένας φίλος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr, ο σύντροφος της 41χρονης φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του, ενώ ο φερόμενος ως συνεργός του, ανέφερε ενώπιον των έμπειρων στελεχών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής πως βοήθησε μόνο στην μεταφορά της σορού της,

Οι δύο άνδρες δίνουν εξηγήσεις στις Αρχές ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες το κίνητρο της δολοφονίας, φέρεται να είναι τα χρήματα.

Την έβαλαν σε μπαούλο και την πέταξαν

Η σορός της Γεωργίας βρέθηκε σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα. Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο φίλος, ο σύντροφος της 41χρονης, τη δολοφόνησε και έπειτα του ζήτησε να εξαφανίσουν το πτώμα της, μεταφέροντάς το με το αυτοκίνητό του στο σημείο απόρριψης.

Μάλιστα, η σορός της μεταφέρθηκε και εγκαταλείφθηκε μέσα σε ένα μπαούλο.

Η εξαφάνισή της 41χρονης, εγκυμονούσας στον 3ο μήνα και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού, δηλώθηκε την περασμένη Τρίτη, ενώ δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε και Missing Alert.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η ΑΑΔΕ ερευνά 3.000 αγρότες για ύποπτες μαζικές εγγραφές και διαγραφές αγρών στο Ε9 εντός του 2025

Ύποπτες περιπτώσεις μαζικής εισαγωγής και διαγραφής αγροτεμαχίων από την περιουσιακή τους κατάσταση (έντυπο Ε9) εντός του 2025, χωρίς επαρκή ή τεκμηριωμένη αιτιολόγηση διαπιστώθηκα...

Φόρτωση άρθρων...