Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Ελλάδα

Δύο άτομα συνελήφθησαν για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (ΑΠΘ), ανάμεσα σε φοιτητές και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., στη διάρκεια διαμαρτυρίας κατά της πανεπιστημιακής Αστυνομίας. 

Στους συλληφθέντες, αποδίδεται η πράξη της διατάραξης κοινής ειρήνης, σύμφωνα με τη δικογραφία.

Από την αστυνομία είχαν προσαχθεί συνολικά τρία άτομα και με αφορμή την εξέλιξη αυτή, μέλη φοιτητικών συλλόγων προέβησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μοναστηρίου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η ένταση προκλήθηκε όταν άτομα που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία πέταξαν μπουκάλια, αυγά και άλλα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο και απάντησαν με χρήση χημικών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων για το Πάσχα. Από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύ...

Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Πέντε δικαστές απολύθηκαν από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. Αντίθετα, οι αρεοπαγίτες έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους...

Φόρτωση άρθρων...