Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο του 15χρονου – Ελεύθεροι αφέθηκαν πατέρας και γιος

Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπου 15χρονος φέρεται να σκότωσε κατά λάθος έναν συνομήλικο φίλο του.

Η εισαγγελέας ζήτησε να πραγματοποιηθεί περαιτέρω έρευνα προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες της τραγωδίας, σύμφωνα με το thesstoday.gr, 

Ο 56χρονος πατέρας του δράστη και ο ίδιος, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους. Ο 15χρονος που κρατούσε την καραμπίνα αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία, ενώ ο πατέρας του για πλημμελή φύλαξη όπλου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το χρονικό της τραγωδίας στον Εύοσμο

Πρόκειται για δύο παιδιά που μεγάλωσαν μαζί από το Δημοτικό, κουβαλώντας έναν πολύ ισχυρό δεσμό φιλίας. Τη στιγμή του συμβάντος οι γονείς του 15χρονου ήταν στη δουλειά και έμαθαν για το περιστατικό από τους γείτονες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο νεαροί βρίσκονταν στο σπίτι του 15χρονου, που πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του, στην οδό Ακρίτα.

Την ώρα που βρίσκονταν στο υπνοδωμάτιο, ο συνομήλικος φίλος του, έδειξε τις καραμπίνες του πατέρα του στον άτυχο νεαρό, και φέρεται να εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Στην αρχή ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο λίγο αργότερα κατά πληροφορίες παραδέχθηκε το γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του.

Οι γιατροί πάλευαν επί 1,5 ώρα να επαναφέρουν στην ζωή τον άτυχο 15χρονο.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιάς: Περιπέτεια για 71χρονη στο λιμάνι - Έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθεια να πιάσει τη βαλίτσα της

Στη θαλάσσια περιοχή της πύλης Ε-5 στο λιμάνι του Πειραιά έπεσε μια 71χρονη. Η γυναίκα περισυνελέγη σώα και καλά στην υγεία της από στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Σύμφωνα με το ...

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Φόρτωση άρθρων...