Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ο 17χρονος που μαχαίρωσε τον 36χρονο πατριό του

Ελεύθερος έπειτα από εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο 17χρονος που συνελήφθη στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τον 36χρονο πατριό του, επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του.

Για την περίπτωσή του ορίστηκε δικάσιμος για τον Ιούνιο στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία από την αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 36χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο ανήλικος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του μπροστά στη θέα του περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας με θύμα την μητέρα του. Όπως υποστήριξε ο 17χρονος, ο 36χρονος φέρεται να κακομεταχειριζόταν συχνά τη γυναίκα.

Οι  γείτονες υποστήριξαν ότι όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν ο 36χρονος άντρας τσακώθηκε για ακόμη μια φορά με την σύντροφο του, τότε ο νεαρός γιος της επιτέθηκε στον πατριό του με το μαχαιρί, καθώς δεν άντεχε να βλέπει την μητέρα του σε αυτή την κατάσταση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...