Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Ένας τραυματίας αστυνομικός και δύο συλλήψεις στα επεισόδια στο ΑΠΘ

Ελλάδα

Ένας τραυματίας αστυνομικός και δύο συλλήψεις, είναι ο απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι, στην είσοδο της ΣΘΕ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday, ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι από πέτρα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο “423” για τις πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.

Το κλίμα ήταν τεταμένο από το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζονταν οι εργασίες στο “Στέκι στο Βιολογικό” παρουσία ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ. Περίπου στις 15.30, οξύνθηκε η κατάσταση και ακολούθησαν συγκρούσεις μεταξύ των διαδηλωτών και των δυνάμεων των ΜΑΤ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα - Το εορταστικό ωράριο για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τα εμπορικά καταστήματα καθώς ξεκίνησε από χθες το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα. ...

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Φόρτωση άρθρων...