Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 42χρονη ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό (Photos)

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο έγινε το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Φορτηγό παρέσυρε 42χρονη ποδηλάτισσα που κινούνταν στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στην περιοχή της Τούμπας.

Για τον απεγκλωβισμό της 42χρονης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή, αναφέρει το thestival.

Η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε με το ποδήλατό της από το φορτηγού διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Το ατύχημα συνέβη ενώ το φορτηγό έστριβε στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Αγίου Δημητρίου. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το σημείο με το ποδήλατο να έχει καταστραφεί κάτω από τις ρόδες του φορτηγού.

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 42χρονη ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό (Photos)
Θεσσαλονίκη: Νεκρή 42χρονη ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό (Photos)
Θεσσαλονίκη: Νεκρή 42χρονη ποδηλάτισσα που παρασύρθηκε από φορτηγό (Photos)

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας για την παράσυρση της ποδηλάτισσας

Σοκάρει η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος είδε την ποδηλάτισσα να παρασύρεται από φορτηγό στη συμβολή της Λαμπράκη με Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Voria.gr, η 42χρονη διέσχιζε τη Γρηγορίου Λαμπράκη με ποδήλατό της και τη στιγμή που ο οδηγός του φορτηγού πήγε να στρίψει επί της Αγίου Δημητρίου την παρέσυρε, με αποτέλεσμα το σώμα της να εγκλωβιστεί κάτω από το όχημα.

Στο σημείο έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και ασθενοφόρο αλλά δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.

«Ήταν σοκαριστικό το θέαμα καθώς η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις μετά την παράσυρση», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας, υποστηρίζοντας πως ο οδηγός φορτηγού πήγε να στρίψει στα δεξιά του, δεν είδε την κοπέλα και την παρέσυρε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λευκάδα: Άγρια συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ νεαρών - Σοβαρά τραυματίας στο νοσοκομείο ένας 23χρονος

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ νεαρών για προσωπικές διαφορές, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λευκάδα. Στη διάρκεια του επεισοδίου, ένας 26χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτ...

Φλώρινα: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση οικονομικής απάτης μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, υπόθεση απάτης και παράνομης πρόσβασης σε σύστημα πληροφοριών ή δεδομένων, που τελέστηκε τέλη Νοεμβρίου 2023, σε π...

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που δέχθηκε πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα στη Σταυρούπολη

Νεκρός έπεσε ένας άνδρας το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε από διερχόμενο όχημα στην οδό Τσιτσάνη, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Σύμ...

Φόρτωση άρθρων...