Σαββάτο
11 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 24 μηνών σε καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Ποινή φυλάκισης 24 μηνών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 67χρονο καθηγητή Λυκείου, ο οποίος είχε καταγγελθεί από μαθήτρια για σεξουαλική παρενόχληση. Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρηση ανηλίκου, πράξεις που -σύμφωνα με τη δικογραφία- τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση.

Η καταγγελία είχε γίνει τον περασμένο Μάρτιο, οπότε και ο καθηγητής συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία. Κατόπιν όμως αναβολών, προσδιορίστηκε ρητή δικάσιμος και τελικά η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα. Στο ακροατήριο εμφανίστηκε η 17χρονη μαθήτρια, η οποία κατέθεσε, περιγράφοντας τα όσα βίωσε από το 67χρονο.

Ο κατηγορούμενος καθηγητής, ο οποίος μετά την καταδίκη του άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, αρνήθηκε τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει καν την καταγγέλλουσα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άγιοι Ανάργυροι: «Ζω κάθε μέρα μία κηδεία» – Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα και ζητά δικαίωση

Δικαίωση ζητά ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Όπως τόνισε μιλώντας στο Meg...

Βόλος: Νεκρός 66χρονος με τραύμα στο κεφάλι από καραμπίνα στο σπίτι που έμενε στον Αλμυρό

Σοκ επικρατεί στην περιοχή του Αλμυρού, καθώς εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του 66 χρονος, ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετική καραμπίνα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο ...

Φόρτωση άρθρων...