Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται η 71χρονη που τραυμάτισε τον γιο της

Στην εισαγγελέα Πρωτοδικών οδηγήθηκε σήμερα το πρωί η 71χρονη από την Πολίχνη που τα ξημερώματα του Σαββάτου φέρεται να τραυμάτισε στο κεφάλι σε σημείο που είχε χειρουργηθεί τον 44χρονο γιο της την ώρα που κοιμόταν.

Την αστυνομία ειδοποίησε ο πατέρας του 44χρονου που ξύπνησε και αντίκρισε το γιο του μέσα στα αίματα ενώ σε βάρος της 71χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Στην 71χρονη η εισαγγελέας άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Παραπέμφθηκε σε ανακριτή για να απολογηθεί από όπου πήρε προθεσμία. Σύμφωνα με πληροφορίες η 71χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ο γιος της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

O άνδρας τραυματίστηκε σε σημείο του κρανίου που παλαιότερα είχε χειρουργηθεί, φέροντας 4-5 τραύματα στο σημείο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μονεμβασιά: Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, σε αγροτοδασική έκταση, νότια του Αγίου Στεφάνου, στη Μονεμβασιά στη Λακωνία. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επίγ...

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

Φόρτωση άρθρων...