Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Γιος σκότωσε τη μητέρα του στο Ξηροχώρι

Μία δολοφονία διαπράχτηκε στο Ξηροχώρι στη Θεσσαλονίκη. Το πρωί της Τρίτης μία 84χρονη γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις.

Ως πρώτος ύποπτος προσήχθη ο 59χρονος γιος της, ο οποίος τελικά ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Η 84χρονη έμενε μαζί με τον γιο της και, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα και προβλήματα όρασης, σύμφωνα με το thestival.

Ακόμα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ο γιος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο αδελφός του δράστη εντόπισε το πτώμα της 84χρονης.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια θανάτου της αναμένεται να διευκρινιστούν από την νεκροψία – νεκροτομή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: "Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 84χρονης ημεδαπής που τελέστηκε σε περιοχή της Χαλκηδόνας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός, γιος και σύνοικος της 84χρονης, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (26-07-2022), σε μονοκατοικία στην περιοχή του Ξηροχωρίου όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 84χρονη, φέροντας θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα καθώς και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα".

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ημαθία: Ιδιοκτήτης στάβλου παρενόχλησε ανήλικα κορίτσια σε εκδρομή, ενώ έκαναν ιππασία

Μια καταγγελία που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την Ημαθία, η οποία αφορά την σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων μαθητριών κατά τη διάρκεια σ...

Φόρτωση άρθρων...