Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Γυναίκες Ρομά έκλεψαν κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ από 88χρονη

Προσποιήθηκαν ότι ήθελαν να τη βοηθήσουν. Μπήκαν στο σπίτι της με το πρόσχημα παροχής ιατρικής βοήθειας. Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν άμεσα τις τρεις γυναίκες και να τις συλλάβουν.

Τρεις γυναίκες Ρομά συνελήφθησαν για κλοπή από σπίτι ηλικιωμένης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις γυναίκες ηλικίας 31, 35 και 29 ετών αντίστοιχα κατάφεραν χθες το μεσημέρι να μπουν στο σπίτι μιας 88χρονης με το πρόσχημα παροχής ιατρικής βοήθειας, και στη συνέχεια, της αφαίρεσαν κοσμήματα, αξίας 5.000 ευρώ, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια η ηλικιωμένη στην Αστυνομία, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να εντοπίσουν τις τρεις γυναίκες και να τις συλλάβουν, ενώ βρέθηκαν και τα κοσμήματα, τα οποία και επιστράφηκαν στην 88χρονη.

Σε βάρος των τριών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ - Γυναικολόγος χρέωσε τον Οργανισμό με 2.300 επισκέψεις

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας. Η απάτη έγινε μέσω καταχώρησης εικονικών επισκέψεων. Οι εικονικές επισκέψεις ξεπερ...

Πώς να προστατέψετε το σπίτι σας από τους κλέφτες όταν λείπετε για διακοπές - Οι οδηγίες της Αστυνομίας

Οδηγίες στους πολίτες για τη φύλαξη του σπιτιού έχει εκδώσει η Αστυνομία, σε περίπτωση που το νοικοκυριό λείψει για διακοπές, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που κορυφώνονται οι μετακι...

Φόρτωση άρθρων...