Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Καταθέτουν ως ύποπτοι οι τέσσερις νεαροί άνδρες που εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης, Γεωργίας Μπίκα, σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο εισαγγελέας κάλεσε να καταθέσουν ανωμοτί τους τέσσερις νεαρούς άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, και ο εργοδότης της 24χρονης έχει κληθεί να καταθέσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Eισαγγελία Θεσσαλονίκης κάλεσε τους τέσσερις φίλους που είχαν ταξιδέψει μαζί από την Αθήνα για την Πρωτοχρονιά, διέμεναν σε πολυτελές ξενοδοχείο και είχαν νοικιάσει μαζί τη σουίτα που έγινε το πάρτι, να καταθέσουν ως ύποπτοι.

Σε σουίτα που είχαν νοικιάσει στον χώρο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τις καταθέσεις των ίδιων, προσεκλήθησαν για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι περίπου 8-9 κορίτσια, μεταξύ των οποίων και η Γεωργία Μπίκα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης στις αστυνομικές και τις δικαστικές Αρχές, την παρέσυραν σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου και την κακοποίησαν σεξουαλικά παρά την θέλησή της, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Αύριο, Παρασκευή, στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης έχει κληθεί και η 24χρονη Γεωργία, προκειμένου να δώσει τρίτη, συμπληρωματική κατάθεση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Αχιλλέας, Αχιλλεύς, Αχίλλιος, Αχίλλειος Δούκας, Δούκισσα, Δουκίτσα Βαλεντίνη, Βαλεντίνα, Ντίνα Ελισάβετ, Ελίζα, Λίζα, Ζέτα,...

Φόρτωση άρθρων...