Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη - Κηπουρός 50χρονης – «Τα τσομπανόσκυλα βγήκαν από την πόρτα της αυλής τους»

Στην τρίτη τακτική ανακρίτρια κλήθηκε να καταθέσει ο κηπουρός που είχε βρεθεί στο σπίτι της 50χρονης γυναίκας, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από επίθεση σκύλων στη Θεσσαλονίκη.

Ο κηπουρός, επί δυόμιση ώρες μετέφερε -μέσω της μητέρας του, καθώς ο ίδιος έχει προβλήματα ακοής και δεν μπορεί να μιλήσει καλά- τι συνέβη εκείνη την ημέρα, τι μπόρεσε να αντιληφθεί, αλλά και την εκτίμησή του, τα τρία τσομπανόσκυλα που κατασπάραξαν την 50χρονη στις 10 Δεκεμβρίου στη Νεοχωρούδα, βγήκαν κανονικά από την πόρτα της αυλής τους και όχι από τρύπα της περίφραξης. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτή την εκτίμηση εξέφρασε, προσθέτοντας ότι δεν είχε δει άλλη φορά τα σκυλιά στην περιοχή, παρόλο που ο ίδιος πραγματοποιούσε εργασίες στο σπίτι της 50χρονης και στο παρελθόν.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ασπρόπυργος: Πυρκαγιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε χαμηλή βλάστηση στην Περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο Αττικής. Άμεση είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεσή της επιχειρ...

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή - «Αναπνέει μόνος του»

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος από την 28η Μαρτίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από έμφραγμα και...

Φόρτωση άρθρων...