Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Νέα δολοφονία γυναίκας - 49χρονος σκότωσε τη 48χρονη σύζυγό του στην Πολίχνη

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα δολοφονία γυναίκας στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Πολίχνη. 

Την Κυριακή το βράδυ ένας 49χρονος με καταγωγή από την Αρμενία, εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη 48χρονη σύζυγό του.

«Παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου», ήταν τα λόγια του στους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και στη συνέχεια περιπολικό μετέβη στη διεύθυνση που τους υπέδειξε ο άνδρας στην περιοχή της Πολίχνης και βρήκαν το άψυχο σώμα της 48χρονης συζύγου του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την άτυχη γυναίκα στην κρεβατοκάμαρα με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα και τα πόδια, σύμφωνα με το MEGA. Το μαχαίρι βρέθηκε μέσα στο σπίτι.

Σήμερα αναμένεται να γίνει και νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας.
Ο 49χρονος σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς να ειδοποιήσουν και το παιδί του. «Έχω ένα παιδί 20 ετών», είπε χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Πρόκειται για την 14η γυναικοκτονία από τις αρχές του έτους.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι τον απατούσε και για αυτό την δολοφόνησε με αιχμηρό αντικείμενο προκαλώντας της θανατηφόρα χτυπήματα, σύμφωνα με το thesstoday.

Σήμερα πιθανότατα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Με ένα κυνηγετικό μαχαίρι σκότωσε ο 49χρονος τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης κατάφερε 8 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1.

Η γειτονιά όπου ζούσε το ζευγάρι είναι σοκαρισμένη από τη δολοφονία. Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για μια ήσυχη γυναίκα σε αντίθεση με τον σύζυγο, ο οποίος φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα. Κάτοικοι είπαν ότι έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με κατοίκους που επικαλείται ο ΑΝΤ1, κατά την πανδημία και ιδιαίτερα στην περίοδο της καραντίνας, υπήρξαν επεισόδια στο σπίτι και μάλιστα είχε κληθεί και η Αστυνομία.

Ένοικος της πολυκατοικίας όπου διέμενε το ζευγάρι δήλωσε ότι «ο σύζυγος είχε ψυχολογικά προβλήματα. Έχει πάει στο νοσοκομείο. Εγώ δεν τον έχω δει πολλές φορές, πέρα από μία – δύο φορές. Άκουσα ότι χθες το βράδυ μάλωσε με τη γυναίκα του, πήρε το μαχαίρι, τη σκότωσε με 8 μαχαιριές και πήγε μόνος του στην Αστυνομία και παραδόθηκε».

Όπως είπε ο γείτονας, «έχει έναν γιο που σπουδάζει στην Κατερίνη. Πήραν τηλέφωνο το παιδί και ήρθε κατά τη 1 τα ξημερώματα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε». Ο ίδιος τόνισε ότι δεν είχε ακούσει φωνές και διαπληκτισμούς.

«Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ο σύζυγος είχε ψυχολογικά προβλήματα, ότι η γυναίκα δούλευε στο σπίτι, έφτιαχνε ρούχα και ζούσαν και με κάποια επιδόματα. Την σύζυγο δεν την είχα δει ποτέ, δεν έβγαινε από το σπίτι. Τελευταία έλεγαν ότι εκείνος είχε κόψει και τα φάρμακα» υποστήριξε ο κάτοικος.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός με «δύο πρόσωπα»: Συννεφιά στη Βόρεια Ελλάδα, 35άρια στην Κρήτη - Ο αεροχείμαρρος φέρνει αφρικανική σκόνη

Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη φέρνοντας ζέστη διαρκείας. Σήμερα Παρασκευή επηρεάζονται τα δυτικά και τα νότια τμήματα της χώρας. Οι θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα επηρεάσουν...

Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον δολοφόνο της 40χρονης

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι. Σε βάρος του η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτον...

Φόρτωση άρθρων...