Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: «Ντου» αρνητών σε ρόλο «αστυνομικών» για rapid test

Ελλάδα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε κατάστημα που διενεργεί rapid tests, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, μια ομάδα τεσσάρων ατόμων εμφανίστηκε στην είσοδο του καταστήματος στην περιοχή της Τούμπας και ζήτησε από τον υπεύθυνο του χώρου να επιδείξει την άδεια νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης.

Δικογραφία για παραβίαση των μέτρων

Εκείνος έκπληκτος αναρωτήθηκε για ποιον λόγο να τους υπακούσει. Οι τρεις άντρες και η γυναίκα του είπαν ότι είναι όργανα της «Συνταγματικής Αστυνομίας». Καθένας είχε στο στήθος του ένα καρτελάκι που έγραφε «Θεματοφύλακας του Άρθρου 120 του Συντάγματος». Ισχυρίστηκαν ότι επειδή είναι «θεματοφύλακες» μπορούν να ελέγξουν τους πάντες και τα πάντα. Ακόμη καταφέρθηκαν κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό και είπαν ότι τα rapid tests είναι παράνομα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Αύριο το πρωί θα παραπεμφθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανησυχία των μετεωρολόγων για την Θεσσαλία - Οι περιοχές που βρίσκονται «στο κόκκινο»

«Καμπανάκι» κρούουν οι μετεωρολόγοι για την κακοκαιρία, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για έντονα καιρικά φαινόμενα και πολύ νερό το οποίο αναμένεται να πέσει τις επόμενες ώρες....

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού - Εντοπίστηκαν κινητά, ναρκωτικά και μαχαίρι

Επιχείρηση στις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησε τα ξημερώματα η Δίωξη Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε. και δυο αστυνομικών σκύλων. Κατά τη διά...

Φόρτωση άρθρων...